vijesti

REZULTATI PROJEKTA VIRTUALNI PLESNI SHOW

Objavljeno: 28. svibnja 2021.

Hrvatski školski sportski savez objavio je rezultate projekta Virtualni plesni show za školsku godinu 2020./2021. 

Rezultate možete pogledati na sljedećoj poveznici.

  • Temeljem Odluke Tehničke Komisije Klasa: OD-2021-VPS-PP-2 od dana 25.05.2021. godine u konkurenciji osnovnih škola tri prvoplasirane ekipe iz svakog stila upućuju se na završnicu, u Poreč gdje će se, sukladno pravilima Projekta natjecati, te će se nakon finalnog natjecanja odlučiti o pobjedniku Projekta.
  • Temeljem Odluke Tehničke Komisije Klasa: OD-2021-VPS-PP-2 od dana 25.05.2021. godine u prijavljene ekipe u konkurenciji srednjih škola upućuju se na završnicu, u Poreč gdje će se, sukladno pravilima Projekta, nakon finalnog natjecanja odlučiti o pobjedniku Projekta.
  • Završnice su predviđene u periodu između 10.-11.06.2021., u Poreču uz uvjet negativnog rezultata brzog antigenskog testa na Covid-19 za sve sudionike, suglasnost roditelja za odlazak na završnicu te suglasnost roditelja o brzom antigenskom testiranju. Ukoliko netko od ekipa koje su se plasirale u završnicu odustane, pozvat će se ekipa koja u ovom trenutku nije ostvarila pravo nastupa na završnici.


  • Polufinalne izvedbe srednjih škola u umjetničkim i dvoranskim plesovima održat će se u vidu „battle“ u direktnoj „borbi“ u trajanju 30sec/30sec x 2 (dva puta se isprepleću plesovi u trajanju 30 sekundi jedna plesna skupina, 30 sekundi druga plesna skupina – ukupno plesna skupina izvodi svoj ples 1 minutu). Polufinalni parovi izvlače se na sastanku voditelja plesnih skupina u Poreču.
  • Natjecanje za 3. i 1. mjesto odvijati će se na način da će ekipe izvesti prijavljenu koreografiju u cijelost te će se na temelju sudačkih ocjena utvrditi poredak ekipa.
  • Finalne izvedbe srednjih škola u urbanim plesovima održat će se na način da će ekipe izvesti prijavljenu koreografiju u cijelosti te će se na temelju sudačkih ocjena utvrditi poredak ekipa
  • Polufinalne i finalne izvedbe osnovnih škola održat će se na način da će ekipe izvesti prijavljenu koreografiju u cijelosti te će se na temelju sudačkih ocjena utvrditi poredak ekipa.