vijesti

SVEČANOST ŠKOLSKOG SPORTA

Objavljeno: 14. prosinca 2023.

U utorak, 12. prosinca 2023. godine u hotelu Westin održana je Svečanost školskog sporta u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. 


Hrvatski školski sportski savez svake godine u prosincu organizira svečanu dodjelu nagrada "Svečanost školskog sporta" za prethodnu školsku godinu na kojoj se slave uspjesi školskih sportskih društava na državnoj i svjetskoj razini, zahvaljuje istaknutim profesorima iz svih županija koji svojim trudom i radom svakodnevno unaprjeđuju školski sport te dodjeljuje nagrada za životno djelo.


Nagrada za doprinos razvoju školskog sportau školskoj godini 2022./2023. iz Grada Zagreba pripala je MIROSLAVU LEVARDI, profesoru tjelesne i zdravstene kulture u OŠ Mate Lovraka. Svojim je radom u projektima ŠSSGZ-a i HŠSS-a te angažmanom u svim razinama natjecanjama aktivno je promicao i razvijao školski sport. Nagrada za najbolje školsko sportsko društvo u kategoriji srednjih škola pripala je ŠSD ŠPOGI, ŠPORTSKA GIMNAZIJA sa osvojenih 74 boda. Od srce čestitamo dobitnicima nagrada!