Iskaznice

UPUTE O NAČINU IZRADE ISKAZNICA HRVATSKOG ŠKOLSKOG SPORTSKOG SAVEZA ZA GRAD ZAGREB

Prilikom ispunjavanja podataka za novu iskaznicu, gdje treba popuniti sve tražene podatke, pratite „Upute za izdavanje iskaznice“ na mrežnim stranicama Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Klikom na zeleni gumb “Izradi zahtjev” bit ćete preusmjereni na formu za unos podataka učenika. Molimo Vas da prije slanja Zahtjeva provjerite točnost svih upisanih informacija.

Upute za unos fotografije:

  • dimenzija slike mora biti veća od 300×374 px
  • ne smije biti starija od jedne (1) godine
  • učenik/ca mora biti fotografiran/a s lica, otkrivena čela, bez pokrivala za glavu (kape, marame, šeširi, …) i to tako da 70-80 % visine fotografije prikazuje glavu osobe od brade do tjemena
  • pozadina slike mora biti bijela

Nakon ispravnog unosa svih podataka i fotografije te klikom na zeleni gumb “Spremi”, otvorit će se novi prozor na kojem se nalazi generirani Zahtjev kojeg možete preuzeti i/ili ispisati. Također, na Vašu e-mail adresu koju upišete tijekom stvaranja zahtjeva, stići će Vam i kopija ZAHTJEVA za izdavanje iskaznice.

VAŽNO!
ZAHTJEV JE POTREBNO OTISNUTI I OVJERITI POTPISIMA ZAKONSKOG ZASTUPNIKA UČENIKA, RAVNATELJA ŠKOLE TE PEČATOM ŠKOLE. ISPUNJENI, POTPISANI I OVJERENI ZAHTJEV POTREBNO JE DOSTAVITI HRVATSKOM ŠKOLSKOM SPORTSKOM SAVEZU.

Ispravno ispunjen i ovjeren Zahtjev dostavlja se u HŠSS:

  • učitavanjem u portal HŠSS-a koristeći poveznicu sa zahtjeva ili očitavanjem QR koda za učitavanje ovjerenog zahtjeva

Ispunjen Zahtjev, podnositelj je dužan dostaviti HŠSS-u najkasnije u roku od 15 dana od dana izdavanja Zahtjeva. HŠSS će nakon zaprimanja ispravno popunjenog Zahtjeva na e-mail adresu podnositelja dostaviti Iskaznicu

Za posebna pitanja i nejasnoće možete se javiti na dostava@skolski-sport.hr .

Primjerak koji niste poslali u Hrvatski školski sportski savez koristite kao identifikacijski dokument najduže 15 dana (samo za program Odmorko).

Aplikaciji za izradu nove iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb možete pristupiti ovdje.

Pravilnik o iskaznici za učenike Hrvatskog školskog sportskog saveza možete pronaći ovdje.

BITNE INFORMACIJE:
  • Pripremiti OIB učenika
  • Pripremiti fotografiju učenika