ŠSSGZ Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija "ŠSSGZ" namijenjena je praćenju aktivnosti i prikupljanju podataka o ostvarenom rezultatu sudionika programa i projekata koje provodi ŠSSGZ.

U tu svrhu od korisnika se očekuje davanje prava pristupa lokacijskim podacima koji će se prikupljati dok se aplikacija aktivno koristi - bilo da je vidljiva na ekranu ili da se koristi u pozadini (druga aplikacija je vidljiva na ekranu ili je ekran zaključan).

Prikupljeni podaci će se koristiti isključivo u svrhu obrade i prikaza rezultata na kanalima objave ŠSSGZ-a.

Učenici se u aplikaciju prijavljuju unosom OIB-a i broja iskaznice kako bi se učenik jedinstveno identificirao. Oba podatka su nužna s obzirom na činjenicu da postoji mogućnost da učenik ima više iskaznica tijekom svog školovanja (npr. iskaznice osnovne i srednje škole). Na taj način se učeniku prikazuju odgovarajuće aktivnosti i omogućuje mu se praćenje i obrada rezultata istih.

Ostali korisnici se u aplikaciju prijavljuju unosom korisničkog imena i lozinke kojeg su dobili od ŠSSGZ-a. S obzirom na korisničku ulogu, prijavljenom korisniku se dodjeljuju određene ovlasti i mogućnosti unutar aplikacije.

Preuzimanje aplikacije

Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=io.crojach.tracking

iOS - https://apps.apple.com/us/app/šssgz/id1559503992